optica-laforza.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

Returnarea produselor comandate de pe site-ul OPTICA-LAFORZA  se poate realiza in termen de maxim 14 zile, conform O.U.G. 34/2014 si a Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris.

In acest sens, va rugam sa completati formularul din sectiunea de retur din contul Dvs. de client. Daca doriti sa schimbati produsele cu altele, va rugam sa completati formularul din sectiunea de schimb produse din contul Dvs. de client.
Doar dupa luarea la cunostinta a informatiilor prezente in acesta, veti fi contactat de catre un reprezentant  OPTICA-LAFORZA care va va ghida in procesul de retur al marfii.

Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate - cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Produsele realizate la comanda nu pot fi returnate!

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Retururile nu pot fi efectuate prin intermediul Postei Romane. Nu ne asumam pierderea coletelor daca apelati la acest serviciu. Fac exceptie situatiile in care  OPTICA-LAFORZA  a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, OPTICA-LAFORZA  va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

OPTICA-LAFORZA  va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme vizibile de uzura etc.

Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate.

spacer
Website detinut de Ramdistrib Impex S.R.L., CIF: RO12409930, Reg.Com: J40/9998/1999